Presentació de la prova pilot per facilitar l'arrelament de la població a les Garrigues Altes

query_builder   28 març 2022 14:16

event_note Nota de premsa

Presentació de la prova pilot per facilitar l'arrelament de la població a les Garrigues Altes

El secretari d’Estratègia, Informació i Coordinació Territorial del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, Xavier Fornells, i el director general d’Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra, presentaran aquest dimecres, 30 de març, la prova pilot per a l’arrelament de la població a les Garrigues Altes.

El Departament ha escollit els set municipis de les Garrigues Altes com a escenari per impulsar una prova sobre les noves actuacions i polítiques de millora de la connectivitat, habitatge, equipaments i serveis per combatre el despoblament. Es tracta d’un territori que ha perdut el 24,1% de la seva població en els darrers 20 anys.

La presentació del projecte tindrà lloc, a les 12 hores, a la Casa de la Cultura de Juncosa (plaça de la Vila, 12. Juncosa). Un cop acabat l’acte, s’atendrà als mitjans de comunicació que ho desitgin.

12:00|Presentació de la prova pilot per facilitar l'arrelament de la població a les Garrigues Altes. Casa de la Cultura de Juncosa ( pl. de la Vila, 12) |Juncosa (Garrigues)

El secretari d’Estratègia, Informació i Coordinació Territorial del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, Xavier Fornells, i el director general d’Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra, presentaran la prova pilot per a l’arrelament de la població a les Garrigues Altes. El delegat del Govern a Lleida, Bernat Solé, assistirà a l'acte.