El president Aragonès encapçalarà el lliurament de diplomes de la 23a promoció del curs de formació bàsica per a bomberes i bombers

query_builder   29 març 2022 15:43

settings_input_antenna Convocatòria

El president Aragonès encapçalarà el lliurament de diplomes de la 23a promoció del curs de formació bàsica per a bomberes i bombers

  • L’acte, on també participarà el conseller Elena, tindrà lloc a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya
  • Els mitjans caldrà que s’acreditin abans de demà, dimecres, a les 18.00 hores

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat del conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i García, i de la directora de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Tamara Garcia de la Calle, presidirà dijous, 31 de març, a les 10.00 hores, el lliurament de diplomes de la 23a promoció del curs de formació bàsica per a bomberes i bombers.

L’acte de graduació tindrà lloc a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC), a Mollet del Vallès.

També assistiran al lliurament el director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Joan Delort; el cap de l’Escola de Bombers, l’inspector Toni Rifà; el cap del cos i subdirector general operatiu, l’inspector David Borrell, així com d’altres comandaments operatius del Cos de Bombers de la Generalitat.

L’acte començarà amb els parlaments a càrrec del conseller Elena i la directora de l’ISPC, i, a continuació, es donarà pas al lliurament de diplomes als 246 alumnes de la promoció. El cap de l’Executiu tancarà l’acte amb la seva intervenció.

Cobertura informativa

Els mitjans de comunicació que vulguin cobrir l’acte s’hauran d’acreditar abans de demà dimecres, dia 30 de març, a les 18.00 hores, enviant un correu electrònic a comunicacio.interior@gencat.cat. Caldrà indicar nom, cognoms, DNI i mitjà, així com les dades del vehicle que hagi d’entrar al recinte, en cas que sigui necessari.

Per a una correcta organització, els mitjans hauran d’arribar a l’Institut de Seguretat Pública a Catalunya abans de les 9.30 hores.

L’acte es podrà seguir en streaming pel canal de Youtube d’Interior 

10:00|Lliurament de diplomes de la 23a promoció del curs de formació bàsica per a bomberes i bombers. Institut de Seguretat Pública de Catalunya (carretera C-17, Barcelona-Ripoll Km 13.5)|Mollet del Vallès (Vallès Oriental)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat del conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i García, i de la directora de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Tamara Garcia de la Calle, presidirà el lliurament de diplomes de la 23a promoció del curs de formació bàsica per a bomberes i bombers. També hi assistiran el director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Joan Delort; el cap de l’Escola de Bombers, l’inspector Toni Rifà; el cap del cos i subdirector general operatiu, l’inspector David Borrell, així com d’altres comandaments operatius del Cos de Bombers de la Generalitat. L’acte començarà amb els parlaments a càrrec del conseller Elena i la directora de l’ISPC, i, a continuació, es donarà pas al lliurament de diplomes als 246 alumnes de la promoció. El cap de l’Executiu tancarà l’acte amb la seva intervenció.

Nota: Els mitjans de comunicació que vulguin cobrir l’acte s’hauran d’haver acreditat prèviament davant el Gabinet de Comunicació d'Interior. Per a una correcta organització, hauran d’arribar a l’Institut de Seguretat Pública a Catalunya abans de les 9.30 hores. L’acte es podrà seguir en streaming pel canal de Youtube d’Interior