El president Aragonès participarà demà en una sessió de treball amb la Creu Roja sobre la crisi a Ucraïna

query_builder   29 març 2022 18:35

event_note Nota de premsa

El president Aragonès participarà demà en una sessió de treball amb la Creu Roja sobre la crisi a Ucraïna

  • En finalitzar la trobada, cap a les 11:45 hores, el cap de l’Executiu atendrà els mitjans de comunicació

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat de la consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, participarà demà, a les 11:00 hores, en una sessió de treball amb la Creu Roja a Catalunya sobre la crisi a Ucraïna.

A la reunió, que se celebrarà a la seu de l’entitat, es tractarà la resposta humanitària a la crisi provocada pel conflicte. Per part de Creu Roja hi participarà el seu president, Josep Quitet; la secretària general, Helena Fontanet, i el coordinador, Enric Morist, així com també hi assistiran altres membres de la junta directiva.

En el marc de la intensificació del conflicte, l’organització calcula que des del 5 de març ha atès 13.642 persones arribades d’Ucraïna a Catalunya i n’ha allotjat 5.535 en 29 municipis. L’organització ha desplegat dispositius especials d’acollida en diversos punts de Catalunya per proporcionar atenció d’urgència a les persones refugiades.

En finalitzar la sessió de treball, cap a les 11:45 hores, els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió. Posteriorment, el president de la Creu Roja, la consellera i el cap de l’Executiu atendran els mitjans de comunicació.

11:00|Sessió de treball sobre la crisi a Ucraïna. Seu de la Creu Roja a Catalunya (Carrer Joan d'Àustria, 120)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat de la consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, participarà en una sessió de treball amb la Creu Roja a Catalunya sobre la crisi a Ucraïna. A la trobada hi participarà el president de l'entitat, Josep Quitet; la secretària general, Helena Fontanet, i el coordinador, Enric Morist.

Nota: La sessió serà a porta tancada però els mitjans gràfics en podran prendre imatges al final, cap a les 11:45 hores, aproximadament. En finalitzar, el president de la Creu Roja, la consellera i el cap de l'Executiu atendran els mitjans de comunicació.