Primera prova del IX Circuit Xallenger BTT Terres de l'Ebre 2022

query_builder   31 març 2022 11:40

event_note Nota de premsa

Primera prova del IX Circuit Xallenger BTT Terres de l'Ebre 2022

El representant territorial de l'Esport de les Terres de l'Ebre, Joan Barberà, amb l'alcalde de la Torre de l'Espanyol, Joan Juncà, la regidora d'Esports de la Torre de l'Espanyol, Francina Diego, i el director de la Cursa La Transrabosenca, Sergi Bargalló, presenten aquest diumenge, 3 d'abril, la novena edició del Circuit Xallenger BTT Terres de l'Ebre.

La Transrabosenca és la primera de les proves del IX Circuit Xallenger BTT Terres de l'Ebre, que compta amb un total de 5 proves i que clourà amb la Duextrem d'Amposta el 8 d'octubre.

L'organtizació atendrà els mitjans de comunicació a les 12.15 hores al Centre d'Atenció de Visitants, situat al carrer Ctra. Cabacés, de la Torre de l'Espanyol.

12:15|IX Circuit Xallenger BTT Terres de l'Ebre. Ctra. Cabacés, s/n|La Torre de l'Espanyol (Ribera d'Ebre)

El representant territorial de l'Esport de les Terres de l'Ebre, Joan Barberà, presentarà la 9a. edició del Circuit Xallenger BTT Terres de l'Ebre. L'acompanyaran l'alcalde de la Torre de l'Espanyol, Joan Juncà, i el director de la Cursa Transrabosenca, Sergi Bargalló, que és la primera prova que inicia el Circuit.