El secretari de Territori i Mobilitat, Isidre Gavín, visitarà demà, 5 d’abril, les obres d’adaptació a persones amb mobilitat reduïda de l’intercanviador de metro de Maragall, amb motiu de l’entrada en funcionament del nou vestíbul de l’L4.

També assistiran a la visita el gerent de Mobilitat i Infraestructures de l’Ajuntament de Barcelona, Manuel Valdés, i representants de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB).

 

L’acte s’iniciarà, a les 10 hores, a l’accés del nou vestíbul, situat en la confluència de la ronda del Guinardó amb el carrer del Segle XX (vorera costat muntanya), a Barcelona.

10:00|Visita a les obres d'adaptació a persones amb mobilitat reduïda de l'intercanviador de metro de Maragall (L4 i L5). Estació L4 Maragall ( confluència ronda del Guinardó i c. del Segle XX)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari de Territori i Mobilitat, Isidre Gavín, visitarà les obres d’adaptació a persones amb mobilitat reduïda de l’intercanviador de metro de Maragall, amb motiu de l’entrada en funcionament del nou vestíbul de l’L4.