El president Aragonès compareix demà en roda de premsa al Palau de la Generalitat

query_builder   4 abril 2022 18:41

event_note Nota de premsa

El president Aragonès compareix demà en roda de premsa al Palau de la Generalitat

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, compareixerà demà, dimarts 5 d'abril, a les 13h, a la roda de premsa posterior a la reunió del Govern per informar del paquet de mesures aprovat pel Govern per tractar les conseqüències derivades de la guerra a Ucraïna sobre la societat i economia catalanes.

Es podrà seguir en directe al web govern.cat i a les xarxes socials de l’Executiu, i també s’enviarà el senyal a Collserola.


Nota: Els mitjans que vulguin cobrir la compareixença caldrà que presentin el carnet de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d'aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa. Només es podran fer preguntes de forma presencial.

13:00|Roda de premsa posterior a la reunió del Govern. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, compareixerà a la roda de premsa posterior a la reunió del Govern per informar del paquet de mesures aprovat pel Govern per tractar les conseqüències derivades de la guerra a Ucraïna sobre la societat i economia catalanes.

Es podrà seguir en directe al web govern.cat i a les xarxes socials de l’Executiu, i també s’enviarà el senyal a Collserola. Només es podran fer preguntes presencialment.

Nota: Els mitjans que vulguin cobrir els actes a Palau caldrà que presentin el carnet de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d'aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.