El director de l'Agència Catalana del Consum presentarà demà el Balanç d'actuacions 2021 a la demarcació de les Terres de l'Ebre

query_builder   6 abril 2022 13:21

event_note Nota de premsa

El director de l'Agència Catalana del Consum presentarà demà el Balanç d'actuacions 2021 a la demarcació de les Terres de l'Ebre

  • A les 11.45 hores, a Tortosa, a la Delegació del Govern de les Terres de l’Ebre (C. De Montcada, 23 ) Francesc Sutrias i Grau atendrà els mitjans de comunicació per donar a conèixer les principals actuacions dutes a terme per l’Agència en matèria de defensa dels drets de les persones consumidores al territori

El director de l’Agència Catalana del Consum, Francesc Sutrias i Grau, es reunirà demà dijous 7 d’abril, a Tortosa, amb el director dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Treball a les Terres de l’Ebre, Adam Tomàs Roiget, per analitzar els principals resultats del Balanç d’actuacions 2021 en matèria de defensa dels drets de les persones consumidores a les comarques de les Terres de l’Ebre.

La reunió tindrà lloc a les 11.00 hores a la Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre (Carrer de Montcada, 23 - Palau Abària-). El mitjans gràfics interessats podran prendre imatges de l’inici de la reunió. Un cop finalitzada, cap a les 11.45 hores, el director de l’Agència atendrà els mitjans de comunicació.

Sutrias donarà a conèixer les actuacions dutes a terme a les comarques de Terres de l’Ebre l’any passat, amb relació a les consultes, les denúncies i les reclamacions ateses; els casos resolts per mediació i arbitratge; les actuacions inspectores i les sancions imposades.

 

11:45|L'Agència Catalana del Consum presenta el balanç d'actuacions 2021 a les comarques de les Terres de l'Ebre. Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre. Palau Abària ( c. de Montcada, 23)|Tortosa (Baix Ebre)

El director de l’Agència Catalana del Consum, Francesc Sutrias i Grau, presentarà el balanç d’actuacions 2021 a la demarcació de les Terres de l’Ebre. El director es reunirà amb el director dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Treball a les Terres de l’Ebre, Adam Tomàs Roiget, per analitzar els principals resultats del balanç d’actuacions 2021 en matèria de defensa dels drets de les persones consumidores a les comarques de les Terres de l’Ebre. Un cop finalitzada la reunió atendrà els mitjans de comunicació.