• L’acte serà demà divendres 8 d’abril, Dia del Poble Gitano, a les 13:30h.
  • El carrer està ubicat entre el carrer Llull 495 i l’avinguda Manuel Fernández Márquez, a Sant Adrià de Besòs.
La secretària d’Igualtats del Departament d’Igualtat i Feminismes, Mireia Mata Solsona, i l’alcaldessa de Sant Adrià de Besòs, Filo Cañete Carrillo, inauguraran el carrer Rafael Perona Cortés, activista gitano i fundador del Centro Cultural Gitano de la Mina, al barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs. L'acte tindrà lloc aquest divendres 8 d’abril, Dia del Poble Gitano. En la inauguració també hi participaran la directora de l'Oficina d'Igualtat de Tracte i No-Discriminació del Departament d’Igualtat i Feminismes, Manuela Fernández Ruiz, el president de la FAGIC, Simón Montero Jodorovich, i la coordinadora del Centro Cultural Gitano de la Mina, Gemma Roca.

Després de la tallada de la cinta inaugural del carrer, la secretària d’Igualtats, l’alcaldessa de Sant Adrià de Besòs i el president de la FAGIC realitzaran parlaments. Seguidament, el presentador de l’acte donarà pas a 5 representants de les entitats de La Mina, que destacaran els valors de l’activisme de Rafel Perona Cortés. A continuació, les 2 netes de Rafael Perona faran el descobriment de la placa del carrer, i la família compartirà algunes paraules amb les persones assistents.

L’acte començarà a les 13:30h, entre el carrer Llull 495 i l’avinguda Manuel Fernández Márquez, a Sant Adrià de Besòs.

Els mitjans que hi vulguin assistir poden confirmar la presència a comunicacio.igualtat@gencat.cat.

13:30|Inauguració del carrer Rafael Perona Cortés al barri de la Mina . Entre el carrer Llull 495 i l'av. Manuel Fernández Márquez|Sant Adrià de Besòs (Barcelonès)

La secretària d’Igualtats del Departament d’Igualtat i Feminismes, Mireia Mata Solsona, i l’alcaldessa de Sant Adrià de Besòs, Filo Cañete Carrillo, inauguraran el carrer Rafael Perona Cortés, activista gitano i fundador del Centro Cultural Gitano de la Mina, al barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs. A la inauguració també hi participarà la directora de l'Oficina d'Igualtat de Tracte i No-Discriminació, Manuela Fernández Ruiz.