Presentació de la ruta cicloturística de la Vall del Sió

query_builder   8 abril 2022 11:07

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de la ruta cicloturística de la Vall del Sió

El secretari de Territori i Mobilitat, Isidre Gavín, i el delegat del Govern a Lleida, Bernat Solé, participaran, demà dissabte, 9 d’abril, en la presentació, de la ruta cicloturística de la Vall del Sió. Aquest nou itinerari per a bicicletes i vianants, d’uns 75 quilòmetres de longitud, abastarà una quinzena de municipis de la Noguera, l’Urgell i la Segarra, i permetrà posar en valor el territori de la vall d’aquest riu.

També intervindran en l’acte el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, i els alcaldes de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal; d’Estaràs, Jaume Trilla; i de Sant Guim de Freixenet, Francesc d'Assís Lluch.

 

La presentació tindrà lloc, a partir de les 11 hores, a les Fonts del Sió, al nucli de Gàver, al terme d’Estaràs (quilòmetre 4,5 de la carretera BV-1005 de Sant Guim de Freixenet a Sant Ramon).

11:00|Presentació de la ruta cicloturística de la Vall del Sió. Fonts del Sió. Km 4,5 de la BV-1005 (Gàver)|Estaràs (Segarra)

El secretari de Territori i Mobilitat, Isidre Gavín, i el delegat del Govern a Lleida, Bernat Solé, participaran en la presentació de la ruta cicloturística de la Vall del Sió.