La consellera Cervera presenta les oficines que gestionaran els fons Next Generation en l'àmbit de la rehabilitació

query_builder   19 abril 2022 11:11

event_note Nota de premsa

La consellera Cervera presenta les oficines que gestionaran els fons Next Generation en l'àmbit de la rehabilitació

Ho farà acompanyada de representants del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya, del Consell d’Arquitectura Tècnica de Catalunya i del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, participarà aquest dimecres en la roda de premsa de presentació de les noves Oficines Tècniques de Rehabilitació (OTR). L’acompanyaran la degana del COAC, Assumpció Puig; el president executiu del Consell de l’Arquitectura Tècnica de Catalunya, Celestí Ventura, i el gerent del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida, Lorenzo Viñas.

Les OTR són organismes que actuaran com a intermediaris entre l’administració pública, els professionals i la ciutadania en l’impuls i gestió dels programes de rehabilitació dels fons Next Generation EU.

La consellera i els representants dels col·legis professionals explicaran els objectius i funcionament de les noves oficines, que pretenen guiar i assessorar professionals i ciutadans en els processos de rehabilitació, així com impulsar la cultura rehabilitadora a Catalunya.

La roda de premsa tindrà lloc a la seu del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya (pl. Nova, 5) i també es podrà seguir en línia. Cal confirmar assistència enviant un correu a comunicacio@coac.cat.

10:00|La consellera Cervera presenta les Oficines tècniques de rehabilitació que gestionaran els fons Next Generation. Seu del COAC a Barcelona ( pl. Nova, 5)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, presentarà les Oficines tècniques de rehabilitació que gestionaran els fons Next Generation EU.