El vicepresident Puigneró participa a l'acte de bateig de trens de Ferrocarrils amb motiu de Sant Jordi

query_builder   21 abril 2022 13:00

event_note Nota de premsa

El vicepresident Puigneró participa a l'acte de bateig de trens de Ferrocarrils amb motiu de Sant Jordi

El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, participarà demà divendres, 22 d’abril, a l’acte de bateig de tres trens de Ferrocarrils amb els noms de Gabriel Ferrater, Joan Fuster i Aina Moll.

L’acte, que forma part del programa d’activitats que organitza Ferrocarrils amb motiu de la Diada de Sant Jordi, tindrà lloc a les 16.00 hores, a l’estació d’FGC de Pl. Catalunya (andana de la via 5).

També participaran a l’acte la presidenta de Ferrocarrils, Marta Subirà; la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Izaskun Arretxe i el director del Gremi de Llibreters de Catalunya, Marià Marín.

16:00|El vicepresident Puigneró participa en el bateig de trens de Ferrocarrils amb motiu de Sant Jordi. Estació d'FGC de Pl. Catalunya, via 5 (accés Rambles)|Barcelona (Barcelonès)

El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, participarà al bateig de tres trens de Ferrocarrils amb els noms de Gabriel Ferrater, Joan Fuster i Aina Moll. La directora de la Institució de les Lletres Catalanes,  Izaskun Arretxe i Irigoien, assistirà a l'acte.