La consellera Cervera inaugura l'Esbarjo, el centre de serveis per a la gent gran de Castelldans

query_builder   21 abril 2022 13:59

event_note Nota de premsa

La consellera Cervera inaugura l'Esbarjo, el centre de serveis per a la gent gran de Castelldans

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, inaugurarà demà, a les 18h, el nou centre de serveis per a la gent gran l’Esbarjo, a Castelldans. També participaran en l’acte l’alcalde del municipi, Conrad Llovera; el president del Consell Comarcal de les Garrigues, Jaume Setó, i el director territorial de Drets Socials a Lleida, Joan Segura.

El nou centre de serveis s’ubica a l’antiga llar de jubilats, que s’ha remodelat, i oferirà menjador social, consultori, perruqueria, podologia, sala de gimnàs i zona d’activitats com pintura, tallers de memòria o d’ús de l’ordinador, entre d’altres.

Abans de la inauguració, a les 17.30h, la consellera farà una visita institucional a l’Ajuntament, on signarà el Llibre d’honor de la localitat.

18:00|La consellera Cervera inaugura el centre de serveis per a gent gran l'Esbarjo. L'Esbarjo (c. Bonaire, 15)|Castelldans (Garrigues)

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, participarà en la inauguració del centre de serveis per a gent gran l'Esbarjo, a Castelldans. L'acompanyarà el director territorial de Drets Socials a Lleida, Joan Segura.