Barcelona acull per primera vegada la Seafood Expo Global, que del 26 al 28 d'abril es convertirà en l'aparador dels productes del mar al món

El dimecres 27 d’abril, a les 13 hores, la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, acompanyada del director general de Política Marítima i Pesca Sostenible, Sergi Tudela, i el director gerent de PRODECA, la Promotora dels aliments catalans, Ramon Sentmartí, participarà en la inauguració del Catalonia HUB, l’estand de la Generalitat de Catalunya a la fira Seefood Expo Global, el saló més gran del món dedicat al sector de la pesca i el marisc, que es celebrarà a Barcelona del 26 al 28 d’abril.

L’acte servirà com a benvinguda institucional del Govern de Catalunya a la fira Seafood, que després de 28 anys celebrant-se a Brussel·les (Bèlgica), es trasllada a Barcelona amb l’objectiu de consolidar-se com a hub de productes del mar mundial i augmentar la capacitat de generar oportunitats comercials en el futur. La 29a edició de la Seafood Expo Global, doncs, atraca a Barcelona després que les edicions de 2020 i 2021 no es poguessin celebrar a causa de la pandèmia.

Prèviament, a les 12 hores, està previst que la consellera aprofiti la seva participació a la fira per visitar diverses empreses expositores.

13:00|La consellera Jordà inaugura l'estand de la Generalitat a la Fira Seafood. Hall 2, estand 2H501 de la Fira de Barcelona - Recinte Gran Via|L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)

La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, participarà en la inauguració del Catalonia HUB, l’estand de la Generalitat de Catalunya a la fira Seafood Expo Global, el saló més gran del món dedicat al sector de la pesca i el marisc.