La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, participarà dilluns en l’acte institucional de presentació de les noves places del grau en Infermeria de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) que acollirà la Unitat Docent de la Facultat de Medicina a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (Can Ruti), on ja s’imparteix el grau en Medicina.

L’acte també comptarà amb la participació del rector de la UAB, Javier Lafuente, i de l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; així com amb les intervencions de la directora d’Infermeria de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, Isabel Andrés, i de la directora del departament d’Infermeria de la UAB, Dolors Bernabé.

17:00|La consellera Geis presenta les noves places del grau en Infermeria de la UAB que acollirà Can Ruti a Badalona. Sala d'Actes de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (ctra. de Canyet, s/n)|Badalona (Barcelonès)

La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, participarà en l’acte institucional de presentació de les noves places del grau en Infermeria de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) que acollirà la Unitat Docent de la Facultat de Medicina, a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (Can Ruti), on ja s’imparteix el grau en Medicina.