El director de l'Agència Catalana de Turisme, Narcís Ferrer, participa en la presentació del Summit de la gastronomia del BCC

query_builder   29 abril 2022 13:09

event_note Nota de premsa

El director de l'Agència Catalana de Turisme, Narcís Ferrer, participa en la presentació del Summit de la gastronomia del BCC

  • Aquest esdeveniment tindrà lloc a Girona el proper mes de juny

El director de l’Agència Catalana de Turisme, Narcís Ferrer i Ferrer, el president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava, Miquel Noguer i Planas, el president del Consell Internacional de Basque Culinary Center i xef d’El Celler de Can Roca, Joan Roca i Fontané, i el director del Basque Culinary Center, Joxe Maria Aizega i Zubillaga, participaran el proper dimarts, 3 de maig, en la presentació del Summit de la gastronomia que organitza el Basque Culinary Center (BCC).

Aquest esdeveniment, que se celebrarà a Girona del 19 al 21 de juny de 2022, comptarà amb l’assistència de xefs de renom d’arreu del món i un programa d’activitats orientades a fomentar el diàleg i la reflexió sobre l’ecosistema gastronòmic.

Des de Turisme de la Generalitat de Catalunya es dona suport a totes aquelles iniciatives que escullen la destinació catalana per a realitzar esdeveniments a escala mundial. A més, la realització d’aquest congrés és una oportunitat per posicionar el turisme enogastronòmic com un eix tractor de la promoció turística del nostre país.

L’acte també es podrà seguir en streaming per mitjà del següent enllaç: https://www.ddgi.cat/web/nivell/5385/streaming---emissio-en-directe   

12:00|Presentació del Summit de la gastronomia del BCC. Diputació de Girona. Sala Ferran Agulló (Pujada de Sant Martí, 4-5)|Girona (Gironès)

El director de l’Agència Catalana de Turisme, Narcís Ferrer i Ferrer, participarà en la presentació del Summit de la gastronomia del BCC.