Presentació dels Festivals de Senderisme dels Pirineus 2022

query_builder   3 maig 2022 10:00

event_note Nota de premsa

Presentació dels Festivals de Senderisme dels Pirineus 2022

El director general de Polítiques de Muntanya i del Litoral, Jesús Fierro, i el director de l’Institut per al Desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA), Pere Porta, presentaran demà dimecres, 4 de maig, la setena edició dels Festivals de Senderisme dels Pirineus.

La presentació tindrà lloc, a les 10.45 hores, al Mirador de Beranui, a Beranui (Pallars Jussà). A més de Fierro i Porta, intervindran l’alcalde de la Torre de Capdella, Josep Maria Dalmau, i el director del patronat de turisme Ara Lleida i representant de la marca Turística Pirineus de l’Agència Catalana de Turisme, Juli Alegre. També seran presents a l’acte el vicepresident del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Martí Cardona, el diputat provincial Antoni Navinés i el delegat del Govern de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran, Ricard Pérez.

 

La dinamització de l’acte anirà a càrrec del periodista Artur Peguera.

Prèviament, a les 10.10 hores, es farà una Caminada guiada fins al mirador de Beranui, conduïda per un dels guies del Festival de Senderisme Vall Fosca-Pirineus, Albert Cereza, de l’empresa Salvatgines.

Els mitjans de comunicació tenen l’opció de fer la caminada a Beranui (el punt de trobada és a la Plana de Mont-Ros. Aparcament Escola Vall Fosca) o bé poden dirigir-se directament a Beranui per a la presentació dels Festivals (s’hi pot arribar amb cotxe i acabar d’accedir a peu al mirador pels carrers que s’enfilen fins a l’església).

10:45|Presentació dels Festivals de Senderisme dels Pirineus 2022. Mirador de Beranui|La Torre de Cabdella (Pallars Jussà)

El director general de Polítiques de Muntanya i del Litoral, Jesús Fierro, i el director de l’Institut per al Desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA), Pere Porta, presentaran la setena edició dels Festivals de Senderisme dels Pirineus. El delegat territorial del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Ricard Pérez, assistirà a la presentació.