El secretari d’Habitatge i Inclusió Social, Carles Sala, acompanyat del president del Col·legi d'Administradors de Finques de Girona, Àngel Torramilans,  el president executiu del Consell de l’Arquitectura Tècnica de Catalunya,   Celestí Ventura,  i el president de la demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya,  Marc Riera, faran demà 4 de maig, una sessió informativa sobre les subvencions dels Fons Next Generation, destinada als tècnics professionals de la demarcació de Girona per explicar el funcionament  de les subvencions.

Abans de la Jornada, a les 10 h, que tindrà lloc l’Auditori Josep Irla, a la Pl. Pompeu Fabra, 1, de Girona atendran els mitjans de comunicació.

10:30|Jornades Fons Next Generation de l'àmbit de l'habitatge. Auditori Josep Irla ( pl. Pompeu Fabra, 1 )|Girona (Gironès)

El secretari d'Habitatge i Inclusió Social, Carles Sala, participarà en les Jornades Fons Next Generation amb col·legis professionals d'arquitectes, arquitectes tècnics, enginyers i administradors de finques.