Presentació del Dia Internacional dels Museus a Catalunya i dels principals indicadors i projectes de renovació museogràfica dels museus

query_builder   9 maig 2022 16:11

event_note Nota de premsa

Presentació del Dia Internacional dels Museus a Catalunya i dels principals indicadors i projectes de renovació museogràfica dels museus

Aquest dimecres 11 de maig, a les 11 hores, tindrà lloc la presentació del Dia Internacional dels Museus (DIM) a Catalunya, un esdeveniment cultural de caire mundial que organitza, des del 1977, el Comitè Internacional dels Museus (ICOM), cada 18 de maig.

Després de dos anys atípics per al sector cultural, marcats per la pandèmia de la COVID-19, enguany es podrà gaudir d’un DIM totalment presencial, la celebració del qual començarà dissabte 14 de maig amb la Nit dels Museus i s’estendrà fins al diumenge 22 de maig.

Amb motiu de la celebració del DIM, del qual es presentaran les principals activitats que s’han organitzat arreu del país, es presentaran els indicadors dels museus catalans del 2021 i els projectes de renovació museogràfica que s’estan duent a terme a Catalunya en el marc del Pla de Museus 2030, com les que s’obren al públic enguany al Museu Diocesà i Comarcal de Solsona, al Museu Diocesà de l’Urgell, al Museu de la Conca Dellà a Isona i al Museu Pau Casals del Vendrell.

La presentació tindrà lloc al Palau Moja de Barcelona en el marc d’un esmorzar de treball i anirà a càrrec de la directora general del Patrimoni Cultural, Sònia Hernández. Hi participarà, també, la cap del Servei de Museus i Protecció de Béns Mobles, Magda Gassó.

Els periodistes interessats a assistir-hi hauran d'enviar una confirmació a la bústia comunicacioagenciapatrimoni@gencat.cat

11:00|Presentació del Dia Internacional dels Museus. Saló Blau del Palau Moja ( c. de la Portaferrissa, 1)|Barcelona (Barcelonès)

La directora general del Patrimoni Cultural, Sònia Hernández, presentarà el Dia Internacional dels Museus a Catalunya.