La consellera Alsina presideix dilluns l'acte inaugural de la Setmana del Govern Obert

query_builder   13 maig 2022 12:24

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Alsina presideix dilluns l'acte inaugural de la Setmana del Govern Obert

  • Alsina donarà la benvinguda al tret de sortida d’una sèrie d’activitats organitzades per la Secretaria de Govern Obert en el marc de la iniciativa internacional Open Government Week

La consellera d'Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina, donarà la benvinguda aquest dilluns a l’acte inaugural de la Setmana del Govern Obert. Des del 16 fins al 20 de maig, la Secretaria de Govern Obert organitza un ampli ventall d’activitats que pretenen ser una crida a l’acció per fomentar noves maneres de governar que incloguin la ciutadania en el procés d’elaboració de les polítiques públiques.

Aquesta setmana se celebra en el marc de l’Open Government Week que impulsa l’organització internacional Open Government Partnership (OGP), de la qual Catalunya n’és membre.

Les activitats es poden consultar al portal de la Setmana del Govern Obert. Al llarg d’aquests dies, governants, líders, activistes i pensadors de tot el món compartiran idees i debatran sobre possibles solucions per als reptes en aquest àmbit.

A l’acte inaugural també hi participaran la secretària de Govern Obert, Mercè Crosas; el director general de Dades Obertes, Transparència i Col·laboració, Albert Cañigueral; i el director general de Participació, Processos Electorals i Qualitat Democràtica, Miquel Salvador.

Per cobrir informativament aquest acte cal acreditar-se a l’Oficina de Comunicació del Departament d’Acció Exterior i Govern Obert. Per fer-ho, cal enviar un correu a l’adreça comunicacio.exteriors@gencat.cat i indicar-hi nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

09:00|La consellera Alsina presideix l'acte inaugural de la Setmana del Govern Obert. Sala Cotxeres del Palau Robert ( pg. de Gràcia, 107 )|Barcelona (Barcelonès)

La consellera d’Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina, donarà la benvinguda a l’acte d’inici de la Setmana del Govern Obert que organitza la Secretaria de Govern Obert. La iniciativa internacional, a la qual s'hi suma un cop més Catalunya, comprèn diferents activitats impulsades des del Departament i arreu de Catalunya, entre el 16 i el 20 de maig. A l’acte inaugural també hi participaran la secretària de Govern Obert, Mercè Crosas; el director general de Dades Obertes, Transparència i Col·laboració, Albert Cañigueral; i el director general de Participació, Processos Electorals i Qualitat Democràtica, Miquel Salvador.