El Departament de Cultura presenta la planificació i metodologia de treball del Pla Nacional del Llibre i la Lectura

query_builder   12 maig 2022 13:35

event_note Nota de premsa

El Departament de Cultura presenta la planificació i metodologia de treball del Pla Nacional del Llibre i la Lectura

Dimecres, 18 de maig, a les 10 hores, la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, presentarà a la seu de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) la planificació i metodologia de treball del Pla Nacional del Llibre, que coordina la ILC amb l’objectiu d’augmentar el nombre de lectors i promoure la lectura com a forma insubstituïble d’accés al coneixement, de creixement personal i de cohesió social. A la roda de premsa hi participaran, també, la directora de la ILC, Izaskun Arretxe; la directora general de Currículum i Personalització del Departament d’Educació, Susana Naranjo, i la responsable de la coordinació del Pla Nacional del Llibre i la Lectura, Montse Ayats.

Els mitjans que hi vulguin assistir hauran de confirmar la seva assistència a comunicacioilc.cultura@gencat.cat

10:00|La consellera Garriga presenta la planificació i metodologia de treball del Pla Nacional del Llibre. Institució de les Lletres Catalanes ( c. Mallorca, 272, 1a planta)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, acompanyada de la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Izaskun Arretxe, presentarà la planificació i metodologia de treball del Pla Nacional del Llibre.