El conseller Giró presideix l'acte "Fons Next Generation: reptes i oportunitats"

query_builder   12 maig 2022 16:11

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Giró presideix l'acte "Fons Next Generation: reptes i oportunitats"

Demà divendres 13 de maig, a les 10.30 hores, el conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, i la directora general de Fons Europeus de la Generalitat, Mariona Sanz, donaran el tret de sortida a una sèrie de presentacions territorials per explicar l’estat dels fons Next Generation a Catalunya i quines oportunitats ofereixen per transformar el teixit productiu del país.

L’acte tindrà lloc a l’Auditori Josep Irla, situat a la seu de la Generalitat a Girona (pl. Pompeu Fabra, 1). En acabar, sobre les 11.30 hores, el conseller atendrà els mitjans de comunicació a la mateixa seu.

Per part de la Generalitat, també assistiran a l’acte la delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral; el director dels Serveis Territorials d’Economia i Hisenda a Girona, Josep Polanco; i el director general de Promoció Econòmica, Competència i Regulació, Ferran Rodero.

10:30|El conseller Giró presideix l'acte "Fons Next Generation: reptes i oportunitats". Auditori Josep Irla - Seu de la Generalitat a Girona ( pl. Pompeu Fabra, 1)|Girona (Gironès)

El conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, i la directora general de Fons Europeus de la Generalitat, Mariona Sanz, donaran el tret de sortida a una sèrie de presentacions territorials per explicar l’estat dels fons Next Generation a Catalunya i quines oportunitats ofereixen per transformar el teixit productiu del país. En acabar, sobre les 11.30 hores, el conseller atendrà els mitjans de comunicació a la mateixa seu. Per part de la Generalitat, també assistiran a l’acte la delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral; el director dels Serveis Territorials d’Economia i Hisenda a Girona, Josep Polanco; i el director general de Promoció Econòmica, Competència i Regulació, Ferran Rodero.