Presentació del vol nocturn del Sistema d'Emergències Mèdiques a l'heliport de la Seu d'Urgell

query_builder   18 maig 2022 17:12

event_note Nota de premsa

Presentació del vol nocturn del Sistema d'Emergències Mèdiques a l'heliport de la Seu d'Urgell

El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, presentarà demà, acompanyat del delegat territorial de Salut a l’Alt Pirineu, Felip Benavent, i la cap de la unitat de mitjans aeris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), Merche Val, el nou vol nocturn del SEM a l’heliport de l’aeroport d’Andorra-la Seu d’Urgell.

L’acte tindrà lloc a l’heliport (carretera de l’Aeroport d’Andorra-la Seu d’Urgell), a partir de les 19 hores. A la presentació també assistiran els alcaldes de la Seu d’Urgell i Montferrer i Castellbó, Francesc Vilaplana i Albert Marquet, i l’alcaldessa de Ribera d’Urgellet, Josefina Lladós, així com el director d’Aeroports Públics de Catalunya, Jordi Candela, i el sotscap territorial del SEM a Lleida i Alt Pirineu, Sergi Hijazo.

 

19:00|El vicepresident Puigneró presenta el vol nocturn del SEM a l'heliport de la Seu d'Urgell. Heliport de l'aeroport d'Andorra-la Seu d'Urgell|Montferrer i Castellbò (Alt Urgell)

El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, presentarà el nou vol nocturn del SEM a l’heliport de l’aeroport d’Andorra-la Seu d’Urgell, acompanyat del delegat territorial de Salut a l’Alt Pirineu, Felip Benavent, i la cap de la unitat de mitjans aeris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), Merche Val.