El president Aragonès i la consellera Jordà presenten demà l'Agenda Rural de Catalunya

query_builder   19 maig 2022 16:27

event_note Nota de premsa

El president Aragonès i la consellera Jordà presenten demà l'Agenda Rural de Catalunya

  • L'Agenda Rural de Catalunya identifica les necessitats de l'espai rural per garantir-ne les condicions de vida i de desenvolupament a través de la diversificació econòmica

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, i la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i Roura, presentaran demà, divendres 20 de maig, a les 12.15h, les principals línies de l’Agenda Rural de Catalunya, durant un acte que se celebrarà a la plaça Jaume Coberó de Torà (La Segarra). L'Agenda Rural de Catalunya identifica les necessitats de l'espai rural per garantir-ne les condicions de vida i de desenvolupament a través de la diversificació econòmica.

Prèviament a la presentació de l’Agenda Rural de Catalunya, el president i la consellera es reuniran amb els representants de l’Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), l’Associació de Micropobles de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis (ACM), que han participat en l’elaboració de l’Agenda Rural de Catalunya. Els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges de la trobada, que es celebrarà a l’Ajuntament de Torà, a les 11.40 hores.

Presentació de l'Agenda Rural de Catalunya

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, i la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i Roura, presentaran l’Agenda Rural de Catalunya.

  • 11:40|Reunió amb els redactors de l'Agenda Rural de Catalunya. Ajuntament (pl. Vall, 1)|Torà (Segarra)

    El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, i la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i Roura, es reuniran amb els representants de l’Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), l’Associació de Micropobles de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis (ACM), que han participat en l’elaboració de l’Agenda Rural de Catalunya. També hi assistirà el delegat territorial del Govern a Lleida, Bernat Solé i Barril. La reunió serà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a les 11.40h.

  • 12:15|Presentació de l'Agenda Rural de Catalunya. Plaça Jaume Coberó|Torà (Segarra)

    El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, i la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i Roura, presentaran les principals línies de l’Agenda Rural de Catalunya.