Igualtat i Feminismes reparteix productes menstruals reutilitzables a les alumnes de tercer d'ESO de l'Institut Francesc Ribalta a Solsona

query_builder   24 maig 2022 10:59

event_note Nota de premsa

Igualtat i Feminismes reparteix productes menstruals reutilitzables a les alumnes de tercer d'ESO de l'Institut Francesc Ribalta a Solsona

  • La sessió es durà a terme divendres dia 27 de maig al matí, assistiran la secretària de Feminismes, Montse Pineda Lorenzo, la directora territorial d’Igualtat i Feminismes a Barcelona, Imma Reguant Espinal i la directora territorial d'Educació a la Catalunya Central, Gemma Boix López.
El projecte ‘La meva regla, les meves regles’ arriba el divendres 27 de maig als 80 alumnes de l’Institut Francesc Ribalta. El repartiment de copes menstruals, calces i compreses reutilitzables a l'alumnat de tercer d’ESO anirà acompanyat d’una sessió formativa sobre educació menstrual duta a terme per una llevadora i una infermera en el marc del Programa Salut i Escola. Durant la sessió, s’explica el funcionament dels productes i s'acompanyarà en el coneixement del propi cos i del cicle menstrual.  

La secretària de Feminismes, Montse Pineda Lorenzo, la directora territorial d’Igualtat i Feminismes a Barcelona, Imma Reguant Espinal i la directora territorial d'Educació a la Catalunya Central, Gemma Boix López, participaran en aquesta primera sessió formativa. Els mitjans de comunicació podran prendre imatges de la darrera part de la sessió, en què es farà el repartiment dels productes menstruals reutilitzables i la llevadora i la infermera explicaran com utilitzar-los. A més, en finalitzar la sessió podran entrevistar a alumnes i les professionals que hi hagin participat. 

Per assistir a la sessió formativa és imprescindible acreditar-se abans de dijous a les 18 h enviant un correu electrònic a l’adreça comunicacio.igualtat@gencat.cat, indicant nom i cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

Es convoca als mitjans interessats a les 10:15 h a l’Institut Francesc Ribalta (C. Francesc Ribalta, s/n).

10:15|Igualtat i Feminismes reparteix productes menstruals reutilitzables a les alumnes de tercer d'ESO de l'Institut Francesc Ribalta de Solsona. Institut Francesc Ribalta (c.Francesc Ribalta, s/n)|Solsona (Solsonès)

La secretària de Feminismes, Montse Pineda Lorenzo, la directora territorial d'Igualtat i Feminismes, Imma Reguant Espinal i la directora territorial d'Educació a la Catalunya Central, Gemma Boix López, participaran en la sessió on es repartiran els productes menstruals reutilitzables (copes, calces i compreses) del projecte La meva regla, les meves regles. L'acció, que també contempla una sessió d’educació menstrual duta a terme per una llevadora i una infermera, està dirigida a alumnes de tercer d’ESO de l’Institut Francesc Ribalta.