La consellera Vilagrà ofereix una roda de premsa per valorar els últims esdeveniments respecte la candidatura dels Jocs Olímpics d'Hivern 2030

query_builder   26 maig 2022 19:59

event_note Nota de premsa

La consellera Vilagrà ofereix una roda de premsa per valorar els últims esdeveniments respecte la candidatura dels Jocs Olímpics d'Hivern 2030

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, i la coordinadora del projecte de la candidatura olímpica 2030, Mònica Bosch Forrellad, oferiran una roda de premsa, demà divendres a les 9.30h des del Palau de la Generalitat, per valorar els últims esdeveniments respecte la candidatura dels Jocs Olímpics d’Hivern 2030.

NOTA: Per cobrir la roda de premsa cal disposar de l’acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.

09:30|La consellera Vilagrà ofereix una roda de premsa per valorar els últims esdeveniments respecte la candidatura dels Jocs Olímpics d'Hivern 2030. Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, i la coordinadora del projecte de la candidatura olímpica 2030, Mònica Bosch Forrellad, oferiran una roda de premsa per valorar els últims esdeveniments respecte la candidatura dels Jocs Olímpics d’Hivern 2030.