El conseller Torrent visita Fundesplai per exposar els nous criteris per a la contractació pública de serveis alimentaris

query_builder   1 juny 2022 11:25

event_note Nota de premsa

El conseller Torrent visita Fundesplai per exposar els nous criteris per a la contractació pública de serveis alimentaris

  • El titular d’Empresa i Treball atendrà els mitjans de comunicació a les 10:15 hores, després de visitar l’exposició ‘Menja, actua, impacta’

Demà, 2 de juny, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, visitarà les instal·lacions de la Fundació Catalana de l’Esplai (Fundesplai) i l’exposició ‘Menja, actua, impacta’, que acull l’entitat. Ho farà després que el Govern hagi aprovat els nous criteris de contractació pública de serveis alimentaris, que prioritza criteris de sostenibilitat i alimentació saludable.

El conseller arribarà a les instal·lacions a les 9:55 hores i farà la visita acompanyat pel president de Fundesplai, Josep Gassó i Espina; la directora general de l’entitat, Cristina Rodríguez, i el secretari general del departament, Oriol Sagrera i Saula.

Un cop finalitzada la visita, a les 10:15, Torrent atendrà als mitjans de comunicació i exposarà els detalls de l’acord.

09:55|El conseller Torrent visita Fundesplai per exposar els nous criteris per a la contractació pública de serveis alimentaris. C. del Riu Anoia 44-54 (Edifici Centre Esplai)|El Prat de Llobregat (Baix Llobregat)

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, visitarà la seu de Fundesplai i posteriorment, cap a les 10:15h, atendrà els mitjans de comunicació per donar els detalls sobre els nous criteris per a la contractació pública de serveis alimentaris.