El conseller Torrent inaugura divendres la nova planta d'hidrogen verd d'Indox a Fonolleres

query_builder   1 juny 2022 13:30

event_note Nota de premsa

El conseller Torrent inaugura divendres la nova planta d'hidrogen verd d'Indox a Fonolleres

  • L’acte començarà a les 09:00 hores a les noves instal·lacions (Polígon Systempref. A-2 Km 512,5 de Fonolleres), i en acabar el conseller i un representant d'INDOX atendran els mitjans de comunicació


El proper divendres, 3 de juny, a les 09:00 hores, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, inaugurarà la nova planta d’hidrogen de l’empresa Indox Energy Systems a Fonolleres  (Polígon Systempref. A-2 Km 512,5 de Fonolleres). Acompanyat d’Angel Riudalbas i Jorge Tornini (propietaris de l’empresa), i del seu director general Albert Milé, visitaran les instal·lacions i, en acabar, atendran els mitjans de comunicació.

La nova planta comptarà amb una tecnologia innovadora d’última generació que permetrà convertir a Indox en la primera pime que generarà Hidrogen verd i el reutilitzarà per als seus propis processos tèrmics de fabricació; en concret per als processos de cabina de pintura i calefacció.

Enllaç a Google maps:

https://www.google.com/maps?q=41.6649313,1.1988293&z=17&hl=ca

 

Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

 

09:00|El conseller Torrent inaugura la nova planta d'hidrogen verd d'Indox a Fonolleres . Polígon Systempref. A-2 Km 512,5 |Granyanella (Segarra)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramiño, inaugurarà la nova planta d’hidrogen verd d’Indox a Fonolleres. El delegat del Govern a Lleida, Bernat Solé, acompanyarà el conseller.