El conseller Giró presideix l'acte "Fons Next Generation: reptes i oportunitats"

query_builder   1 juny 2022 14:17

event_note Nota de premsa

El conseller Giró presideix l'acte "Fons Next Generation: reptes i oportunitats"

Demà dijous 2 de juny, a les 10.00 hores, el conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, i la directora general de Fons Europeus de la Generalitat, Mariona Sanz, explicaran l’estat dels fons Next Generation a Catalunya i quines oportunitats ofereixen per transformar el teixit productiu de la vegueria de Lleida.

L’acte tindrà lloc a la Casa de la Volta del Turó de la Seu Vella de Lleida i estarà obert als mitjans de comunicació. En acabar, sobre les 11.15 hores, el conseller atendrà els mitjans a la mateixa seu.

Per part de la Generalitat, també assistiran a l’acte el delegat territorial del Govern a Lleida, Bernat Solé, i el director dels Serveis Territorials d’Economia i Hisenda a Lleida, Ramon Alturo.

10:00|El conseller Giró presideix l'acte 'Fons Next Generation: reptes i oportunitats'. Casa de la Volta del Turó de la Seu Vella|Lleida (Segrià)

El conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, i la directora general de Fons Europeus de la Generalitat, Mariona Sanz, explicaran l’estat dels fons Next Generation a Catalunya i quines oportunitats ofereixen per transformar el teixit productiu de la vegueria de Lleida. L’acte estarà obert als mitjans de comunicació i, sobre les 11.15 hores, el conseller atendrà els mitjans a la mateixa seu. Per part de la Generalitat, també assistiran a l’acte el delegat territorial del Govern a Lleida, Bernat Solé, i el director dels Serveis Territorials d’Economia i Hisenda a Lleida, Ramon Alturo.