El conseller també participa en el lliurament dels reconeixements als estudiants d'arts plàstiques i disseny que han participat enguany al programa 'Talent creatiu i empresa'

Dimarts, 7 de juny de 2022.— Demà dimecres, 8 de juny, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, participarà en la inauguració de l’exposició “Un viatge per la història de la prevenció de riscos laborals. Mostra de cartells sobre seguretat i salut laboral de principis del segle XX als nostres dies”, que tindrà lloc a les 12 hores a la Sala Àgora del Museu d’Història de Catalunya. L’acompanyaran el secretari de Treball, Enric Vinaixa i Bonet, i el director general de Relacions Laborals, Treball Autònom, Seguretat i Salut Laboral, Òscar Riu i Garcia. 

Seguidament, al Mirador del museu, tindrà lloc l’acte de lliurament dels reconeixements a les millors propostes gràfiques del programa “Talent creatiu i empresa” d’enguany, en el qual han participat estudiants d’arts plàstiques i disseny de tot Catalunya. El conseller clourà l’acte.

12:00|El conseller Torrent inaugura l'exposició 'Un viatge per la història de la prevenció de riscos laborals' . Museu d'Història de Catalunya ( pl. de Pau Vila, 3)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, participarà en la inauguració de l’exposició Un viatge per la història de la prevenció de riscos laborals. Mostra de cartells sobre seguretat i salut laboral de principis del segle XX als nostres dies, que tindrà lloc a la Sala Àgora del Museu d’Història de Catalunya. L’acompanyaran el secretari de Treball, Enric Vinaixa i Bonet, i el director general de Relacions Laborals, Treball Autònom, Seguretat i Salut Laboral, Òscar Riu i Garcia. Seguidament, al Mirador del museu, tindrà lloc l’acte de lliurament dels reconeixements a les millors propostes gràfiques del programa “Talent creatiu i empresa” d’enguany, en el qual han participat estudiants d’arts plàstiques i disseny de tot Catalunya. El conseller clourà l’acte.