El secretari d'Agenda Rural, Oriol Anson, posa en marxa l'ampliació de la zona regable del pantà d'Els Guiamets

query_builder   7 juny 2022 13:57

event_note Nota de premsa

El secretari d'Agenda Rural, Oriol Anson, posa en marxa l'ampliació de la zona regable del pantà d'Els Guiamets

El secretari d’Agenda Rural del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Oriol Anson, acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona, Àngel Xifré, presidirà demà dimecres, 8 de juny, la posada en marxa de l’ampliació de la zona regable del pantà d’Els Guiamets cap als termes municipals de Capçanes, Els Guiamets, Marçà i Tivissa’.

L’acte tindrà lloc a les 11:00 hores, a la Comunitat de Regants Baix Priorat, a la presa de Guiamets (coordenades UTM: DATUM ETRS89, FUS 31, X=311.185, Y=4.552.273).

11:00|Posada en marxa l'ampliació de la zona regable del pantà d'Els Guiamets. Comunitat de Regants Baix Priorat, a la presa de Guiamets|Els Guiamets (Priorat)

El secretari d’Agenda Rural del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Oriol Anson, acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona, Àngel Xifré, presidirà la posada en marxa de l’ampliació de la zona regable del pantà d’Els Guiamets cap als termes municipals de Capçanes, Els Guiamets, Marçà, i Tivissa.