La directora general de Fons Europeus explica els reptes i les oportunitats dels fons Next Generation al Penedès

query_builder   8 juny 2022 14:04

event_note Nota de premsa

La directora general de Fons Europeus explica els reptes i les oportunitats dels fons Next Generation al Penedès

Dijous 9 de juny, a les 12.30 hores, la directora general de Fons Europeus, Mariona Sanz, explicarà l’estat dels fons Next Generation a Catalunya i quines oportunitats ofereixen als representants del món institucional i del teixit empresarial de la vegueria del Penedès. Per part de la Generalitat, també hi assistirà el delegat territorial del Govern al Penedès, David Alquézar.

La trobada tindrà lloc la sala d’actes de l’EINA (camí Reial, 13-17) del Vendrell i estarà oberta als mitjans de comunicació. Abans de començar, cap a les 12.15 hores, la directora i el delegat atendran els mitjans de comunicació a la mateixa sala.

12:15|Presentació dels reptes i les oportunitats dels fons Next Generation al Penedès. Sala d'actes de l'EINA ( camí Reial, 13-17)|El Vendrell (Baix Penedès)

La directora general de Fons Europeus, Mariona Sanz, explicarà l’estat dels fons Next Generation a Catalunya i quines oportunitats ofereixen als representants del món institucional i del teixit empresarial de la vegueria del Penedès. Per part de la Generalitat, també hi assistirà el delegat territorial del Govern al Penedès, David Alquézar. Abans de començar, cap a les 12.15 hores, la directora i el delegat atendran els mitjans de comunicació a la mateixa sala.