El proper dimecres 15 de juny, a les 10.30 h, a la sala de premsa de la Delegació de Govern a Girona, el secretari d’Alimentació del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Carmel Mòdol, acompanyat de la directora dels Serveis Territorials a Girona, Elisabet Sánchez, presentarà els ajuts concedits a la indústria agroalimentària gironina, adreçats a la transformació i comercialització d’aliments i a la mitigació del canvi climàtic en la transformació d’aliments.

El secretari d’Alimentació informarà de l’import de l’ajut corresponent a la demarcació de Girona, el nombre d’empreses que l’han percebut, la distribució de l’ajut per sectors, i també sobre la inversió total que ha suposat la seva aplicació.

Així mateix, s’hi exposaran exemples dels canvis que aquestes empreses han pogut dur a terme en la seva forma de producció, gràcies a l’aplicació d’aquestes ajudes.

10:30|Presentació dels ajuts concedits a la indústria agroalimentària gironina. Sala Carles Rahola. Delegació del Govern de la Generalitat a Girona ( pl. de Pompeu Fabra, 1) |Girona (Gironès)

El secretari d’Alimentació del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Carmel Mòdol, presentarà els ajuts concedits a la indústria agroalimentària gironina, adreçats a la transformació i comercialització d’aliments i a la mitigació del canvi climàtic en la transformació d’aliments.