El conseller Torrent i la consellera Garriga presenten la Taula del Videojoc de Catalunya

query_builder   15 juny 2022 09:30

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Torrent i la consellera Garriga presenten la Taula del Videojoc de Catalunya

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, i la directora general d’Innovació i Cultura Digital, Marisol López,  participaran a l’acte “Passem Pantalla: presentació de la taula del Videojoc de Catalunya”, que tindrà lloc aquest dijous, 16 de juny, a les 12 hores a l’IDEAL.

Conduïts per la periodista Gina Tost i amb la participació de Xavier Carrillo, president de l’associació d’empreses de videojocs DeviCAT, es presentarà el Catàleg d’Empreses de videojocs 2022; el Llibre Blanc dels Videojocs a Catalunya 2021, amb les dades més rellevants del sector i la seva evolució, així com el Pla d’Accions que es deriva de la Taula del Videojoc, un espai de col·laboració entre el sector dels videojocs i diversos departaments de la Generalitat de Catalunya.

Els periodistes interessats podran gravar els parlaments, i hi haurà una breu atenció a mitjans al final. Podeu confirmar la vostra assistència a aquest acte a través de l’adreça de correu electrònic premsa.cultura@gencat.cat.

12:00|El conseller Torrent i la consellera Garriga presenten la Taula del Videojoc de Catalunya . L'IDEAL. Centre d'Arts Digitals de Barcelona ( c. del Dr. Trueta, 196, 198)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga; el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent; i la directora general d’Innovació i Cultura Digital, Marisol López, participaran en l’acte Passem Pantalla: presentació de la taula del Videojoc de Catalunya a l’IDEAL.