La consellera Ciuró presenta la diagnosi del català a la Justícia i un paquet de mesures per fomentar-ne l'ús

query_builder   14 juny 2022 17:44

event_note Nota de premsa

La consellera Ciuró presenta la diagnosi del català a la Justícia i un paquet de mesures per fomentar-ne l'ús

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró i Buldó, farà la presentació de la diagnosi sobre l’estat de la llengua catalana en l’àmbit de la Justícia i també del nou Pla de foment del català, un paquet de mesures per promoure’n l’ús i la presència. L’acte tindrà lloc el dijous dia 16 de juny, a les 11.30h, a l’Auditori del Districte Administratiu. Es tracta d’una bateria d’actuacions que es posaran en marxa a partir de ja mateix i que han de contribuir a normalitzar la llengua catalana dintre del Departament, en les relacions de la conselleria amb els agents externs i també en les relacions entre els ciutadans i els òrgans judicials.

Es recomana als mitjans interessats ser a les 11h a la recepció del carrer Alts Forns, 44, del Districte Administratiu.

Els mitjans interessats a assistir a l’acte s’hauran d’acreditar a través del correu electrònic premsa.justicia@gencat.cat, indicant nom, cognoms, DNI i mitjà de comunicació.

 

 

ACTE:

La consellera Ciuró presenta la diagnosi del català a la Justícia i un paquet de mesures per fomentar-ne l’ús

DIA:

Dijous, 16 de juny

HORA:

11 h – Trobada a recepció del c. Alts Forns, 44 (recomanable)

11.30 h – Inici de l’acte

 

LLOC:

C. Alts Forns, 44

Districte Administratiu

Barcelona

 

11:30|La consellera Ciuró presenta la diagnosi del català a la Justícia i un paquet de mesures per fomentar-ne l'ús. C. Alts Forns, 44|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró i Buldó, presentarà la diagnosi sobre l’estat de la llengua catalana en l’àmbit de la Justícia i també del nou Pla de foment del català, un paquet de mesures per promoure’n l’ús i la presència. Es tracta d’una bateria d’actuacions que es posaran en marxa a partir de ja mateix i que han de contribuir a normalitzar la llengua catalana dintre del Departament, en les relacions de la conselleria amb els agents externs i també en les relacions entre els ciutadans i els òrgans judicials.