Llançament del capítol català de 'Women in Tech'

query_builder   17 juny 2022 10:30

event_note Nota de premsa

Llançament del capítol català de 'Women in Tech'

  • La presentació de la iniciativa, impulsada conjuntament per Polítiques Digitals i Tech Barcelona, tindrà lloc el dilluns 20 de juny, a les 12.30h, al Pier01

La terrassa del Pier01 acollirà dilluns vinent, 20 de juny, a les 12.30h, la presentació i llançament de ‘Women in Tech Barcelona’, el capítol català d’aquesta iniciativa global, impulsat conjuntament pel Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, a través de la Direcció General de Societat Digital, i l’associació Tech Barcelona. ‘Women in Tech’ és una organització internacional sense ànim de lucre amb presència arreu del món, que té per missió eliminar la bretxa de gènere i fomentar l'accés de les dones al sector tecnològic.

La directora general de Societat Digital, Joana Barbany, encapçalarà l’acte de llançament de ‘Women in Tech Barcelona’, durant el qual s’explicaran els objectius de la creació del capítol català, quines accions inclourà i quin impacte se n’espera. També hi intervindran Mar Galtés, directora de desenvolupament corporatiu de Tech Barcelona; Miquel Martí, CEO de l’associació; i Marta Hormachea, Partnerships, Fundraising & Communications manager a Migracode.

12:30|Llançament del capítol català de 'Women in Tech'. Pier01 (Pl. de Pau Vila, 1) |Barcelona (Barcelonès)

La directora general de Societat Digital, Joana Barbany, encapçalarà l’acte de presentació i llançament de Women in Tech Barcelona, el capítol català d’aquesta iniciativa global que té per missió eliminar la bretxa de gènere i fomentar l'accés de les dones al sector tecnològic, impulsat conjuntament pel Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori i l’associació Tech Barcelona.