El Departament de Cultura homenatja Arnau Puig, un dels principals impulsors de l'avantguardisme a Catalunya

query_builder   17 juny 2022 10:46

event_note Nota de premsa

El Departament de Cultura homenatja Arnau Puig, un dels principals impulsors de l'avantguardisme a Catalunya

El pròxim dimarts,  21 de juny, a les 19 hores, a la seu de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona, tindrà lloc un homenatge institucional a qui fou un dels principals impulsor de l’avantguardisme a Catalunya, Arnau Puig. L’acte estarà encapçalat per la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, i comptarà amb una nodrida representació de personalitats del món acadèmic i de les arts, com el rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, Daniel Crespo; la crítica i historiadora de l’art Pilar Parcerisas; el poeta i president de la Fundació Joan Brossa, Vicenç Altaió; la periodista Montse Frisach; l’editor de Comanegra, Joan Sala, o  l’arquitecte i professor de l’ETSAB, Enric Granell, entre d’altres.

Arnau Puig,  filòsof i crític d'art, va morir a l’edat de 94 anys a final de març de l’any 2020, en esclatar la pandèmia.  Va ser un dels fundadors i l'últim representant en vida del grup Dau al Set, moviment avantguardista català del qual també van formar part Joan Brossa, Modest Cuixart i Antoni Tàpies. 

L’acte d’homenatge esta organitzat pel Departament de Cultura de la Generalitat i Universitat Politècnica de Catalunya, amb la col·laboració del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts, CoNCA; l’Associació Catalana de Crítica d’Art, ACCA; la Fundació Joan Brossa; Edicions Joan Ponç, i l’Editorial Comanegra.

 

19:00|La consellera Garriga intervé en l'acte institucional d'homenatge a Arnau Puig. Sala d'actes de l'ETSAB ( av. Diagonal, 649)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga i Ibáñez, encapçalarà l'acte institucional d'homenatge a Arnau Puig, un dels principals impulsors de l’avantguardisme a Catalunya.