Presentació del pavelló de Catalunya a l'Expo Zaragoza 2008

query_builder   20 maig 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Presentació del pavelló de Catalunya a l'Expo Zaragoza 2008

El director general de Difusió Corporativa, Jordi Fortuny, presentarà demà, 21 de maig, a les 10:30 hores al Palau Robert, els continguts del pavelló de Catalunya a l’Expo Zaragoza 2008, en el marc d’un esmorzar informatiu. Durant l’acte, es donarà a conèixer l’exposició per mitjà d’una simulació virtual en 3D i es mostraran part dels continguts audiovisuals que en formen part, així com la cançó feta expressament per a la mostra.
 
La presentació comptarà també amb la presència dels artistes que han participat en l’elaboració dels continguts del pavelló: Laurent Godel (arquitecte); Pepe Cortés (interiorista); Rosa Vergés (realitzadora); Ester Formosa (actriu i cantant) i Jordi Oliver-Rodés, en representació del Laboratori Dr. Oliver Rodés, que ha cedit la col·lecció d’ampolles d’aigua de tot el món per fer la cascada que obre l’exposició.

10:30|.Palau Robert (pg. de Gràcia, 107)|Barcelona (El Barcelonès)

El director general de Difusió Corporativa, Jordi Fortuny, presentarà els continguts del pavelló de Catalunya a l’Expo Zaragoza 2008, en el marc d’un esmorzar informatiu.