• La roda de premsa serà presencial el dilluns 27 de juny, a les 11.30h, al Departament de Salut
El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, presenta en roda de premsa la CRIDA Repte 2022 en la promoció d’estils de vida saludable, del Centre per a la Integració de la Medicina i les Tecnologies Innovadores (CIMTI), juntament amb el director del CIMTI, el Dr. Manuel Balcells.

A la presentació també hi participarà el president de la Fundació Leiatat, William Carnes, i dos representants de les dues empreses que han estat acompanyades i impulsades pel CIMTI, Goodgut amb la Mariona Serra i QIDA i Líder Projecte ACasa, Oriol Fuertes.

Des de l’any 2019, el CIMTI, que està impulsat per la Fundació LEITAT amb el suport del Departament de Salut i l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), realitza una crida anual per impulsar projectes innovadors que donin resposta a necessitats sorgides dins el sistema català de salut i social.

*La roda de premsa serà en format presencial el dilluns, 27 de juny, a les 11.30h, al Departament de Salut. Els mitjans de comunicació han de confirmar la seva assistència a premsa.salut@gencat.cat abans de dilluns, 27 de juny, a les 10h.

11:30|El conseller Argimon presenta la CRIDA Repte 2022 en la promoció d'estils de vida saludable del CIMTI. Departament de Salut.|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, presenta en roda de premsa la CRIDA Repte 2022 en la promoció d’estils de vida saludable, del Centre per a la Integració de la Medicina i les Tecnologies Innovadores (CIMTI), juntament amb el director del CIMTI, el Dr. Manuel Balcells. A la presentació també participarà el president de la Fundació Leiatat, William Carnes, i dos representants de les dues empreses que han estat acompanyades i impulsades pel CIMTI, Goodgut amb Mariona Serra i QIDA i Líder Projecte ACasa, Oriol Fuertes.