Ester Capella, Sebastià Portell i Marta Rovira Martínez presentaran a Blanquerna el Festival VEU, poesia i cançó en llengua catalana

query_builder   22 juny 2022 13:19

event_note Nota de premsa

Ester Capella, Sebastià Portell i Marta Rovira Martínez presentaran a Blanquerna el Festival VEU, poesia i cançó en llengua catalana

Dimarts 28 de juny, a les 10.00h, tindrà lloc, al Centre Cultural-Llibreria Blanquerna, un esmorzar de premsa per presentar el Festival VEU que organitza la Delegació del Govern a Madrid amb la col·laboració de l’Institut Ramon Llull.

Hi intervindrà la delegada del Govern a Madrid, Ester Capella i Farré, amb els curadors del Festival: la sociòloga i autora Marta Rovira Martínez, i l’escriptor Sebastià Portell.

Veu, poesia, música. L’objectiu del Festival VEU consisteix a donar veu a la llengua catalana a través de la poesia cantada i dita en set recitals, entre el 8 de juliol i el 16 de desembre de 2022, que tindran lloc, amb una periodicitat mensual, al CCLBlanquerna, als jardins de la Delegació i en altres indrets culturals de Madrid.

Els curadors del festival són: Marta Rovira Martínez, doctora en sociologia, directora de documentals per a TV3, escriptora i directora del Congrés de Cultura Catalana (2021-2016), i l’escriptor Sebastià Portell, autor de novel·les, textos teatrals, director de recitals poètics i musicals, i actual president de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana.   

El concert inaugural serà divendres 8 de juliol amb Maria del Mar Bonet i Biel Mesquida. En posteriors sessions, fins a mitjans de desembre, hi participaran cantants com Lídia Pujol, Roger Mas i Marala, entre d’altres, i poetes com Antònia Vicens, Pol Guasch, Blanca-Llum Vidal, Jaume Pont, Sebastià Alzamora i Maria Sevilla.

Més informació:
Premsa 91524 10 02 /00
 

10:00|Presentació en roda de premsa del Festival VEU. Centre Cultural-Llibreria Blanquerna -Delegació del Govern a Madrid ( c. Alcalá, 44)|Madrid (Madrid)

  Emissió en directe

La delegada del Govern a Madrid, Ester Capella, presentarà en roda de premsa a Blanquerna el Festival VEU, poesia i cançó catalana. Hi intervindran també els curadors del festival: Marta Rovira Martínez i Sebastià Portell.