Presentació del Pla de millora de les infraestructures de prevenció d'incendis forestals del Parc Natural de la Serra de Collserola

query_builder   28 juny 2022 13:30

event_note Nota de premsa

Presentació del Pla de millora de les infraestructures de prevenció d'incendis forestals del Parc Natural de la Serra de Collserola

S’han identificat tots els punts estratègics on actuar i els dipòsits d’aigua a renovar i actualitzar per a extinció d’incendis

 

El secretari d’Agenda Rural, Oriol Anson i Fradera, i la directora general d’Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi, Anna Sanitjas i Olea, acompanyats del director gerent del Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola, Raimon Roda i Noya, presentaran demà dimecres, 29 de juny, a les 10.30 h, el Projecte de millora de les infraestructures de prevenció d’incendis forestals a Collserola.

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha impulsat i elaborat el Perímetre de Protecció Prioritària (PPP) de Collserola amb la participació del Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola, els Bombers de la Generalitat i de Barcelona i altres institucions i ajuntaments de la zona. Aquest document recull totes les actuacions que permeten reduir la capacitat de propagació dels incendis forestals i facilitar-ne l’extinció.

Com arribar: Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola. Ctra. de l’Església, 92, Barcelona (accés amb transport públic: Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, estació del Baixador de Vallvidrera; per carretera: carretera de Vallvidrera a Sant Cugat, km 4,7, accés senyalitzat).

10:30|Presentació del Pla de millora de les infraestructures de prevenció d'incendis forestals del Parc Natural de la Serra de Collserola. Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola ( Ctra. de l'Església, 92)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari d’Agenda Rural, Oriol Anson i Fradera, i la directora general d’Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi, Anna Sanitjas i Olea, presentaran el Projecte de millora de les infraestructures de prevenció d’incendis forestals a Collserola.