Igualtat i Feminismes presenta a Tarragona l'Organisme de Protecció i Promoció de la Igualtat de Tracte i la No-Discriminació

query_builder   5 juliol 2022 16:16

settings_input_antenna Convocatòria

Igualtat i Feminismes presenta a Tarragona l'Organisme de Protecció i Promoció de la Igualtat de Tracte i la No-Discriminació

  1. La sala Pau Casals de l’edifici de la Delegació del Govern acollirà l’acte, en què intervindran la secretària d’Igualtats, Mireia Mata Solsona, la directora de l’ens, Manuela Fernández Ruiz, i la coordinadora territorial d’Igualtat i Feminismes a Tarragona, Eva Ferran Roig.
  2. L’Organisme és responsable del desplegament de la Llei 19/2020, d’igualtat de tracte i no-discriminació.

Aquest dimecres, 6 de juliol, la sala Pau Casals de la Delegació del Govern a Tarragona acollirà la presentació de l’Organisme de Protecció i Promoció de la Igualtat de Tracte i No-Discriminació (OPPITND). L’ens, que es va posar en marxa a finals de març, és responsable del desplegament de la Llei 19/2020, d’igualtat de tracte i no-discriminació.

L’acte de presentació arrencarà a les 13 h i comptarà amb les intervencions de la secretària d’Igualtats, Mireia Mata Solsona; la directora de l’OPPITND, Manuela Fernández Ruiz; i la directora dels Serveis Territorials d’Igualtat i Feminismes a Tarragona, Eva Ferran Roig.

Uns minuts abans de l’acte, a les 12.45 h, Mata, Fernández i Ferran atendran els mitjans de comunicació a la mateixa sala Pau Casals de l’edifici de la Delegació (carrer Sant Francesc, 3). Després, els mitjans podran quedar-se a la presentació per enregistrar imatges gràfiques i seguir l’acte, si així ho desitgen.

Es demana que els mitjans que tinguin interès en assistir a l’atenció a periodistes confirmin l’assistència a través del correu electrònic comunicacio.igualtat@gencat.cat.

13:00|Presentació de l'Organisme de Protecció i Promoció de la Igualtat de Tracte i No-Discriminació a Tarragona. Edifici de la Delegació del Govern a Tarragona ( c. Sant Francesc, 3)|Tarragona (Tarragonès)

La secretària d'Igualtats, Mireia Mata Solsona, i la directora de l'Organisme de Protecció i Promoció de la Igualtat de Tracte i No-Discriminació, Manuela Fernández Ruiz, presentaran a Tarragona l'ens responsable del desplegament de la Llei 19/2020, d'igualtat de tracte i no-discriminació. L'acte també comptarà amb la participació de la coordinadora territorial d'Igualtat i Feminismes a Tarragona, Eva Ferran Roig.