La consellera d'Igualtat i Feminismes visita el municipi de Caldes de Montbui

query_builder   7 juliol 2022 18:30

event_note Nota de premsa

La consellera d'Igualtat i Feminismes visita el municipi de Caldes de Montbui

 1. La visita de la consellera Verge coincideix amb la celebració de l’Escaldàrium, festivitat on té lloc l'escenificació teatral del judici i l'execució de les Bruixes, basada en els fets esdevinguts l'any 1619.
 2. També es reunirà amb participants del projecte de Mentoria per a infants i joves reagrupats, una eina de prevenció de l'exclusió social que afavoreix el desenvolupament dels infants i joves nouvinguts, mitjançant l'acompanyament actiu dels mentors voluntaris.


Aquest divendres, 8 de juliol, la consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, visitarà el municipi de Caldes Montbui. Es reunirà amb participants del projecte Mentoria municipal, d'acompanyament a infants i joves que han arribat en processos de reagrupament familiar.

Tot seguit la consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, visitarà l'Ajuntament de Caldes de Montbui. En primer lloc, es trobarà amb l'alcalde del municipi, Isidre Pineda Moncusí, i altres membres de l’equip consistorial, per signar el Llibre d'Honor. Després, es reunirà amb membres de l'associació La Forca, entitat a càrrec de l'actuació "El Judici. Si en pengen a una, ens pengen a totes”.

En acabar la trobada, aproximadament a les 21 h, s’atendrà els mitjans de comunicació a la mateixa Sala de Juntes de l’Ajuntament.

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, també assistirà a l'acte 'El Judici. Si en pengen a una, ens pengen a totes’, una escenificació teatral basada en els fets esdevinguts l'any 1619 que tindrà lloc a les 22.30 h a la plaça de la Font del Lleó.

Es demana que els mitjans que tinguin interès en assistir a l’atenció a periodistes o l’enregistrament d’imatges confirmin l’assistència a través del correu electrònic comunicacio.igualtat@gencat.cat.


La consellera Verge visita Caldes de Montbui

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, visitarà Caldes de Montbui.

 • 18:00|Trobada amb participants en el projecte Mentoria. Camping El Pasqualet|Caldes de Montbui (Vallès Oriental)

  La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, es reunirà amb participants del projecte Mentoria, d'acompanyament a infants i joves que han arribat en processos de reagrupament familiar.

 • 20:00|Visita institucional a l'Ajuntament de Caldes de Montbui. Pl. Font del Lleó|Caldes de Montbui (Vallès Oriental)

  La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, visitarà l'Ajuntament de Caldes de Montbui. En primer lloc, es trobarà amb l'alcalde del municipi, Isidre Pineda Moncusí, i signarà el Llibre d'Honor. Després, es reunirà amb membres de l'associació La Forca. En acabar la trobada, atendrà els mitjans de comunicació.

 • 22:30|Assistència a l'acte 'Judici i execució de les bruixes'. Pl. Font del Lleó|Caldes de Montbui (Vallès Oriental)

  La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, assistirà a l'acte 'Judici i execució de les bruixes', una escenificació teatral basada en fets esdevinguts l'any 1619.