El conseller Llena i el Secretari General del Mar, Juan Carlos Martín presideixen la inauguració del Primer Congrés Internacional de Qualitat dels Productes Pesquers

query_builder   21 maig 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Llena i el Secretari General del Mar, Juan Carlos Martín presideixen la inauguració del Primer Congrés Internacional de Qualitat dels Productes Pesquers

Al Congrés hi assistiran prop de 250 persones
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, i el Secretari General del Mar, Juan Carlos Martín Fragueiro, presidiran demà la inauguració del Primer Congrés Internacional de Qualitat dels Productes Pesquers, que se celebrarà a Barcelona del 22 al 23 de maig. L’acte també comptarà amb l’assistència del director general de Pesca i Acció Marítima, Martí Sans, i el director dels Serveis Territorials del DAR a Barcelona, Jaume Balagué.
 
Aquest Congrés està organitzat per la Secretaria General del Mar del Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí. La trobada té com a objectiu convertir Espanya en el fòrum de referència de l’ámbit de la qualitat marítimo-pesquera i aqüícola, que respon als objectius del Pla d’Acció de Qualitat dels Productes Pesquers que durant el 2007 i 2008 el ministeri està impulsant per la millora integral de tota la cadena de producció, transformació i comercialització dels productes pesquers i de la aqüicultura.
 
Al Congrés hi assistiran prop de 250 convidats del sector pesquer nacional i internacional, de les comunitats autònomes, així com del sector alimentari en general.
 
L’atenció als mitjans de comunicació tindrà lloc en acabar la inauguració.
 
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Inauguració del 1er Congrés Internacional de Qualitat dels Productes Pesquers
DIA:
Dijous, 22 de maig de 2008
HORA:
09:00 hores
LLOC:
World Trade Center
Moll Barcelona s/n
Barcelona
 
 
21 de maig de 2008
 
 
 

09:00|.World Trade Center (Moll Barcelona, s/n)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, i el secretari general del Mar, Juan Carlos Martín Fragueiro, presidiran la inauguració del Primer Congrés Internacional de Qualitat dels Productes Pesquers.