Ciuró, acompanyada de la vicepresidenta institucional del FCB, coneixerà de prop el funcionament d’una sessió esportiva, on participen un grup d’internes del CP Brians 1

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró i Buldó, acompanyada de la vicepresidenta institucional del FC Barcelona, Elena Fort, i la directora de la Fundació FCB, Marta Segú, presentarà, dijous 14 de juliol, l’acord de col·laboració entre el Departament de Justícia i la Fundació FC Barcelona per impulsar la reinserció social i laboral de les persones privades de llibertat dels centres penitenciaris i de justícia juvenil de Catalunya. La titular de Justícia farà una visita al Centre Penitenciari Brians 1 per conèixer, de primera mà, el funcionament d’una de les sessions esportives, dinamitzada per tècnics de la Fundació, destinada a potenciar les habilitats i competències d’un grup d’internes.


Els mitjans de comunicació han de ser puntualment a l’entrada del recinte a les 11 h. L’activitat esportiva tindrà lloc a les 11:30 h al Poliesportiu del Centre. A les 12 h la consellera de Justícia saludarà les internes i els tècnics que estan a càrrec de l’activitat. A continuació, es faran uns parlaments i tot seguit els mitjans de comunicació podran entrevistar algunes de les internes participants, així com també els tècnics de la Fundació.


Els mitjans interessats a cobrir l’acte s’han d’acreditar a través del correu electrònic premsa.justicia@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà de comunicació, abans de dimarts, 12 de juliol, a les 17 h.


ACTE:

La consellera Ciuró presenta l’acord amb la Fundació FCB per fomentar la reinserció de les persones internes a través de l’esport

DIA:

Dijous, 14 de juliol

LLOC I

HORA:


Centre Penitenciari Brians 1.Carretera de Martorell a Capellades, km 23 - Sant Esteve Sesrovires

11.00 h – Acreditació dels periodistes a l’entrada del Centre Penitenciari

11.30 h – Inici de l’activitat esportiva al Poliesportiu del Centre Penitenciari

12.00 h – Salutació de la consellera Ciuró a les internes participants en l’activitat.

12.30 h – Els mitjans de comunicació podran entrevistar algunes internes.

Els mitjans de comunicació no podran abandonar el centre penitenciari fins que no s’hagi acabat l’acte. Recordem que no està permesa l’entrada de telèfons mòbils a la presó.

11:00|La consellera Ciuró presenta l'acord amb la Fundació FCB per fomentar la reinserció de les persones internes a través de l'esport. Centre Penitenciari Brians 1 ( ctra. de Martorell a Capellades, km 23)|Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat)

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, presentarà l'acord de col·laboració entre el Departament de Justícia i la Fundació FC Barcelona per impulsar la reinserció social i laboral de les persones privades de llibertat dels centres penitenciaris i de justícia juvenil de Catalunya. La titular de Justícia farà una visita al Centre Penitenciari Brians 1 per conèixer el funcionament d'una de les sessions esportives, dinamitzada per tècnics de la Fundació, destinada a potenciar les habilitats i competències d'un grup d'internes.