Anul.la l'anterior. Demà és reuneix el Grup Interdepartamental del Pla d'Acció d'Alimentació i Agricultura Ecològica

query_builder   21 maig 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Anul.la l'anterior. Demà és reuneix el Grup Interdepartamental del Pla d'Acció d'Alimentació i Agricultura Ecològica

Serà l'última reunió abans que la proposta del Pla passi pel Consell Tècnic de la Generalitat
La directora general d’Agricultura i Ramaderia, Rosa Cubel, presidirà demà l’última reunió del Grup Interdepartamental del Pla d’Acció d’Alimentació i Agricultura Ecològica. Després d’aquesta trobada, la proposta del Pla d’Acció passarà al Consell Tècnic de la Generalitat de Catalunya i un cop superada aquesta etapa serà aprovat pel Govern català.
 
El Pla d’Acció per a l’alimentació i l’agricultura ecològiques és fruit d’un procés iniciat amb el 1er Congrés Català de la Producció Agroalimentària Ecològica, realitzat a Mollerussa el 16 i 17 de març de 2005. Aquest Congrés va representar que, a l’any 2006, s’elaborés el Llibre Blanc de la producció agroalimentària ecològica a Catalunya –on es recullen les propostes i mancances del sector– i que, el 24 d’abril de 2007, el Govern adoptés l’acord d’elaborar un Pla d’Acció per definir com articular i preveure tot un seguit d’accions encaminades a aconseguir l’increment de les produccions i del consum dels aliments ecològics.
 
Per tal d’elaborar aquest pla, s’ha creat un Grup Interdepartamental del Pla d’Acció, format pel directors generals dels departaments d’Educació, Economia i Finances, Innovació, Universitats i Empresa, Medi Ambient i Habitatge, Salut, Presidència i Agricultura, Alimentació i Acció Rural, que el presideix i coordina.
 
Després de la reunió, aproximadament a les 12:00 hores, la directora general atendrà als mitjans de comunicació interessats.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Reunió del Grup Interdepartamental del Pla d’Acció d’Alimentació i Agricultura Ecològica
DIA:
Dijous, 22 de maig de 2008
HORA:
10:00 hores. Inici de la reunió
12:00 hores. Atenció als mitjans de comunicació
LLOC:
Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural
Gran Via de les Corts Catalanes, 612-614
Barcelona
 
 
21 de maig de 2008
 
 
 

12:00|.DAR (Gran Via de les Corts Catalanes, 612-614)|Barcelona (El Barcelonès)

La directora general d’Agricultura i Ramaderia, Rosa Cubel, presidirà l’última reunió del Grup Interdepartamental del Pla d’Acció d’Alimentació i Agricultura Ecològica.