Joan Boada clou la jornada La Planificació del risc d,incendi: sinèrgies i oportunitats a Manresa (Bages)

query_builder   21 maig 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Joan Boada clou la jornada La Planificació del risc d,incendi: sinèrgies i oportunitats a Manresa (Bages)

Demà dijous, 22 de maig, a les 13.15 hores, a la Sala Auditori de la Fundació Caixa Manresa
El secretari general del departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, clourà demà, dimarts 22 de maig, la jornada “La Planificació del risc d’incendi: sinèrgies i oportunitats”  que es celebra a la ciutat de Manresa en motiu del 10è aniversari dels grans incendis forestals a la Catalunya Central.
 
Aquesta jornada forma part de tot un seguit de jornades dedicades als incendis forestals a Catalunya amb el títol ‘Un món rural viu, un paisatge sense cendres’ que estan organitzades per la Fundació del Món Rural.
 
A més, en aquesta jornada també hi participen, de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Jordi Vila, cap de la Regió d’Emergències, i Marc Castellnou, cap de l’Àrea del Grup d’Actuació Forestal (GRAF), per parlar de la planificació del risc d’un incendi forestal.
 
Per a més informació, podeu contactar amb el Gabinet de Comunicació del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació: 93 551 21 48/ 2248 / 2269.

13:15|.Fundació Caixa Manresa (pl. de l'Om, 5)|Manresa (El Bages)

El secretari general d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, clourà la jornada La Planificació del risc d’incendi: sinèrgies i oportunitats, que es celebra a la ciutat de Manresa en motiu del 10è aniversari dels grans incendis forestals a la Catalunya Central.