El director territorial d'Acció Social i Ciutadania presideix la presentació de l'Associació de Minusvàlids de les Terres de l'Ebre

query_builder   21 maig 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El director territorial d'Acció Social i Ciutadania presideix la presentació de l'Associació de Minusvàlids de les Terres de l'Ebre

L'acte també inclourà una conferència sobre la inclusió d'aquest col·lectiu en la societat
El director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania a les Terres de l’Ebre, Adam Tomàs, presidirà la presentació de la nova Associació de Minusvàlids de les Terres de l’Ebre, AMITE. A l’acte també hi assistirà el director dels Serveis Territorials del Departament de Salut, Ismael Roldán, així com l’alcalde de Roquetes, Paco Gas i la regidora d’Acció Social i Ciutadania a l’Ajuntament de Tortosa, Anna Algueró.
 
Després dels parlaments oficials, s’ha programat una conferència sobre la inclusió dels discapacitats al segle XXI, a càrrec del president de l’Associació de Paraplègics i Grans Minusvàlids de Catalunya (Aspaym), Emili Figueres; Jordi Torné de l’Institut Guttmann de Barcelona i el president de Cocemfe-Vinaròs, Manolo Celma. L’acte es clourà amb un aperitiu per a tots els assistents.  

17:00|.Hotel Corona d'Aragó. Pl. Corona d'Aragó, s/n|Tortosa (El Baix Ebre)

El director dels Serveis Territorials d'Acció Social i Ciutadania a les Terres de l'Ebre, Adam Tomàs, presideix la presentació de l'Associació de Minusvàlids de les Terres de l'Ebre (AMITE)