Educació i l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat signen un protocol de col·laboració per millorar l'oferta escolar al municipi

query_builder   23 maig 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Educació i l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat signen un protocol de col·laboració per millorar l'oferta escolar al municipi

· Prèviament, el conseller i l'alcaldessa inauguraran la jornada "D'escoles municipals de música a centres de les arts"
El conseller d’Educació, Ernest Maragall, i l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, signaran el pròxim dilluns, 26 de maig, un protocol de col·laboració amb l’objectiu de millorar l’oferta educativa pública i concertada a L’Hospitalet. A l’acte també hi participaran el director general d’Educació Bàsica i el Batxillerat, Jaume Graells, i el tinent d’alcalde d’Educació, Lluís Esteve.
 
Aquest protocol té per objectiu crear més places escolars a partir del curs 2008-2009, atendre de manera adient els col·lectius més desafavorits i millorar l’índex d’èxit escolar a la ciutat.
 
La signatura tindrà lloc el pròxim dilluns, 26 de maig, a les 10 del matí, a la Sala de Premsa de l’Ajuntament (pl. de l’Ajuntament, 11).
 
Prèviament, el conseller Ernest Maragall i l’alcaldessa Núria Marín inauguraran la jornada “D’escoles municipals de música a centres de les arts”. La inauguració tindrà lloc a les 9 hores, a l’Auditori de La Farga (c. de Girona, 10).
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Signatura d’un protocol de col·laboració per millorar l’oferta escolar de la ciutat i inauguració de les jornades “D’escoles municipals de música a centres de les arts”
DIA:
26 de maig
HORA:
9 hores: Inauguració de les jornades “D’escoles municipals de música                    a centres de les arts”
10 hores: Signatura del protocol de col·laboració per millorar l’oferta escolar de la ciutat
LLOC:
Signatura del protocol: Sala de Premsa de l’Ajuntament. Pl. de l’Ajuntament, 11
 

10:00|.Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat. (pl. de l'Ajuntament, 11)|Hospitalet de Llobregat (El Barcelonès)

El conseller d'Educació, Ernest Maragall, i l'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, signaran un conveni per a la creació de noves places escolars, per millorar l'èxit escolar i per atendre als col·lectius desafavorits de la ciutat.