Signatura del conveni de cessió de bibliografia al Centre de Documentació de la Batalla de l'Ebre

query_builder   23 maig 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Signatura del conveni de cessió de bibliografia al Centre de Documentació de la Batalla de l'Ebre

El Centre de Documentació ha rebut de Víctor Muñoz Clavero els seus llibres i documents sobre la Guerra Civil Espanyola i la Batalla de l'Ebre.
El president del Consorci Memorial de la Batalla de l’Ebre (COMEBE) i delegat del Govern, Lluís Salvadó, i la filla del Sr. Víctor Martínez Clavero, Esther Martínez Almazan, signen aquest dilluns 26 de maig el conveni de cessió dels llibres i documents d’aquest sobre la Guerra Civil Espanyol i la Batalla de l’Ebre.
 
Martínez, havent conegut el projecte del COMEBE, va decidir ja en vida que volia cedir tota la bibliografia recollida durant anys dedicats a l’estudi del conflicte bèl·lic espanyol i, més concretament, a la Batalla de l’Ebre, al Centre de Documentació.
 
En el mateix acte, al Centre de Documentació de la Batalla de l’Ebre també es presentarà el nou director tècnic, Josep Sànchez Cervelló.

16:15|.Centre de Documentació de la Batalla de l'Ebre (c. Freginals, 18-22)|Corbera d'Ebre (La Terra Alta)

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre i president del Consorci Memorial de la Batalla de l'Ebre, Lluís Salvadó, signarà el conveni de cessió de la biblioteca del Sr. Víctor Martínez Clavero al Centre de Documentació de la Batalla de l'Ebre.