La consellera Carme Capdevila inaugurarà el I Congrés Família i Valors

query_builder   26 maig 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera Carme Capdevila inaugurarà el I Congrés Família i Valors

El congrés se celebra a Barcelona els dies 27, 28 i 29 de maig
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà el proper 27 de maig el I Congrés Família i Valors, que tindrà lloc a l’Aula Magna de la Universitat de Barcelona. A l’acte inaugural també hi assistirà el rector de la Universitat de Barcelona, Josep Samitier; el president de la Fundació Claret, Xavier Pomés; el director de l’Obra Social de Caixa Catalunya, Miquel Perdiguer; i la directora del Departament de Teoria i Història de l’Educació de la Universitat de Barcelona, Rosa Buxarrais.
 
El I Congrés Família i Valors se celebrarà a Barcelona els dies 27, 28 i 29 de maig. Està organitzat per la Fundació Claret, la Universitat de Barcelona i la Fundació Viure i Conviure de Caixa Catalunya, amb el suport del Departament d’Acció Social i Ciutadania, així com d’altres entitats socials i de l’àmbit educatiu. L’objectiu del congrés, que té com a lema “Educant Ciutadania”, és generar un espai d’intercanvi entre experts i professionals de l’educació i, al mateix temps, donar respostes als pares i mares sobre qüestions com l’educació en valors, la convivència o el benestar de fils i filles.

16:30|.Univeristat de Barcelona, Aula Magna. (Gran Via de les Corts Catalanes, 585)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, assistirà a l'acte d'inauguració del 1er Congrés Família i Valors.